Emet Meslek Yüksekokulumuz da öğrencilerimize yönelik olarak kişisel gelişim eğitim programları düzenlendi.

09.12.2017 Cumartesi günü 11:00 – 14:00 saatleri arasında “Kurumsal İletişim” ve 14:30 – 17:30 saatleri arasında “Stres ve Zaman Yönetimi” konularında Sağlık Kurumları İşletmeciliği Program Başkanı Öğr. Gör. Serkan YÜCEL tarafından kişisel gelişim eğitim programları düzenlendi.

Sabah gerçekleşen oturumda  “Kurumsal İletişim” ana başlığı altında, İnsan ve İletişim, Kurum Kimliği ve Kurum Kültürü, Kurum İçi İletişim, İkna Edici İletişim, Müşteri İlişkileri Yönetimi konularında bilgiler verildi.

Öğleden sonraki oturumda ise “Stres ve Zaman Yönetimi” ana başlığı altında, Stres Kavramı, Stres ve Baskı İle Başa Çıkma Yöntemleri, Zaman Kavramı, Kişisel Zaman Yönetimi, Zaman Kullanımında Stresin Etkileri konularında bilgiler verildi.

Verilen eğitimlerle birlikte, öğrencilerimize “Hayat Boyu Öğrenme” kapsamında kendileri ve çevreleriyle ile yeni bilgiler kazandırılarak gerek özel hayatlarında gerekse mezuniyet sonrasında çalışacakları sektörlerde daha donanımlı bireyler olmalarına katkı sağlandı.