Emet Meslek Yüksekokulu’nda Görev Devir Teslimi

Meslek Yüksekokulumuz Müdürlük görevine atanan Öğr. Gör. Dr. Uğur SAYLAN görevi Dr. Öğr. Üyesi Hasan BİRCAN ‘dan devraldı.

 

Görev devir teslimi, Dr. Öğr. Üyesi Hasan BİRCAN’ın müdürlük görevine atanan Öğr. Gör. Dr. Uğur SAYLAN’ a makamında çiçek takdimi ile başladı. Ardından Öğr. Gör. Dr. Uğur SAYLAN Emet MYO bünyesindeki hizmetlerinden dolayı Dr. Öğr. Üyesi Hasan BİRCAN’a teşekkür ederek çiçek ve Üniversitemiz ambleminin bulunduğu el yapımı çini tabağı hediye etti.

 

Toplantı odasında ikramlar eşliğinde devam eden programda Dr. Öğr. Üyesi Hasan BİRCAN; “Emet’te geçen 3 yıl içerisinde eğitim ve öğretimde üzerimize düşen ulvi vazifenin bilincinde olarak elimizden gelen gayreti göstermeye çalıştık. Birçok dostluk ve anı biriktirdik. Benim sizler üzerinde hakkım varsa helal ediyorum, sizlerde bana hakkınızı helal edin.” dedi.

 

Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Öğr. Gör. Dr. Uğur SAYLAN ise; kendisini Müdürlük görevine layık gördüğü için Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Remzi GÖREN’e teşekkür etti. Ayrıca Öğr. Gör. Dr. Uğur SAYLAN konuşmasında “Bu bir bayrak yarışıdır. Teslim aldığımız bu bayrağı daha ileriye taşımak, eğitim öğretim adına daha kaliteli işler yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Tabii ki bu iş bir ekip işidir. Akademik ve idari personellerimizle birlikte bir bütünlük içerisinde bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız.” dedi.   

 

Emet MYO basın temsilciliği olarak; hizmetleri süresince sergilemiş olduğu yoğun çaba ve emeklerinden ötürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan BİRCAN’a teşekkür ediyor, Emet Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Uğur SAYLAN’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.
 

Son Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2019, Pazartesi