Emet MYO‘dan Günlüce Ortaokulu Kütüphanesine Kitap Yardımı

      Emet MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Uğur SAYLAN öncülüğünde, idareciler, akademisyenler ve öğrencilerin desteğiyle; Emet ilçesine bağlı Günlüce Ortaokulu’nda yeni açılmış olan kütüphane için 650 adet kitap bağışında bulunuldu.

      Emet MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Uğur SAYLAN, Emet MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet KILIÇ, Emet MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Tuğba KANMAZ, Emet MYO Sekreteri Ömer BÜYÜK ve beraberinde öğrenciler çocuklar için hazırlanan kitapları Günlüce Ortaokulu’na teslim etti.

     Günlüce Ortaokulu Müdürü Cahit ÖNCEL ve beraberinde Öğretmen ve Öğrenciler okul kütüphanesi için bağış yapılan 650 kitap için mutluluklarını gizleyemedi.

     Günlüce Ortaokulu Müdürü Cahit ÖNCEL: “Kitap bağışı demek gelecek kurtarmak demektir. Kütüphanemize kitap toplamak için emek sarf eden herkese minneti borç biliyorum ve her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

    Emet MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Uğur SAYLAN ise: “Yeni neslin ufkunu açmak, daha güzel bir ülkede yaşamak için kitap okumanın önemi yadsınamaz. Bu bağlamda Günlüce Ortaokulu Kütüphanesi için toplanan kitaplarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu yardımlaşma duygusunun ilelebet devam etmesini temenni ediyorum.” dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2019, Pazartesi