Üniversitemiz Yöneticileri Emet Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti.

Üniversitemiz birimlerini ziyaret kapsamında Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi GÖREN ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükrü ŞENTÜRK 26 Ekim 2015 tarihinde Emet Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi GÖREN ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükrü ŞENTÜRK ziyaret kapsamında okulumuzun fiziki yapısını ve yapılmakta olan okul kantinini yerinde inceledi. Akademik Personelle görüştükten sonra idari birimlerde çalışan personellerimizle de görev yerlerinde görüşen Üniversitemiz Yöneticileri ayrıca öğrencilerimizin dersine katılarak onlarla bir süre sohbet etti.

Ziyaret, Üniversitemiz Yöneticileri ile hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2017, Perşembe