Meslek Yüksekokulumuzda Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Konferansı Verildi

Meslek Yüksekokulumuz, Sosyal Hizmet Programı tarafından 19 Aralık 2023 salı günü saat 15:00'de Meslek Yüksekokulumuz konferans salonunda Moderatörlüğünü Sosyal Hizmet Programı Böl. Bşk. Öğr. Gör. Latife SÜRSAVUR' UN yaptığı  ''Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü'' başlıklı konferans düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe, Müdür yardımcımız Öğr. Gör. Mehmet KILIÇ,  akademik, idari personel ve çok sayıda öğrenci katıldı. Konferansta kadına yönelik Şiddet konusunda önemli bilgiler verildi. Programın son kısmında söz alan Mdr. Yrd. Öğr. Gör. Mehmet KILIÇ: 1- Emet'te öğrenci velilerine yönelik farkındalık semineri 2- Emet ilçe genelinde stant ve broşürler ile farkındalık oluşturulması 3- Kısa film videoları ie farkındalık oluşturulması 4- Erkeklerde farkındalık oluşturulması Konularında çalışma yapılması kararlaştırıldı.

Program; soru cevap kısmı, teşekkür  konuşmaları ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2023, Salı