Meslek Yüksekokulumuzun 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulumuz 2021 – 2022 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni 7 Haziran 2022 günü saat 15:00’te Meslek Yüksekokulumuz yerleşkesinde düzenlenen bir törenle gerçekleştirildi.Törene Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Emet Kaymakamımız Hasan Çiçek, Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Vedat Bakır, İlçe Emniyet Müdür vekili Mehmet AKBULUT, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Erkan Koç, Protokol üyeleri, Daire Amirleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Yoğun ilginin olduğu tören, Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Vedat Bakır öğrencilerden, meslek yaşantılarında güçlü bir azim ile üretme potansiyellerinin farkında olmalarını söyleyerek, öğrencilerimizin mezuniyetini kutlayan bir konuşma gerçekleştirdi.

Törende konuşan Emet Belediye Başkanı Hüseyin DOĞAN; “Her şey hayal etmekle başlar. Hayaller ideallere ve hedeflere dönüşür. Azim ve gayretle birleşirse başarı gelir. Bundan 15 yıl önce bende ilk önce meslek yüksekokulundan mezun oldum. Daha sonra 10 yıl öncede Yüzüncü yıl Üniversitesi veterinerlik fakültesini birincilikle bitirdim. Meslek yüksek okulları yüksek öğrenimde ara lokomotif görevi görmektedir. Bizler Gazi Emetliler olarak eğitim hayatınızda sizlere verdiğimiz destekle gönüllerinize girebildiysek, sizden hayatınızın bundan bölümünde ilçemizin gönül elçileri olarak tanıtımını yapacağınıza inanıyoruz. Bundan sonrada Gazi Emetimizde sizleri ve ailelerinizi ağırlamaktan daima onur duyacağız. Hepinize sağıklı, mutlu, başarılı ve uzun bir ömür diliyorum .Allah'a emanet olun.” dedi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, konuşmasında yoğun ve sorunsuz bir öğretim yılı geçirmeleri dolayısıyla da tüm öğrencilerine teşekkür etti. Öğrencilerimizi devletimizin sağladığı fiziki, teknolojik ve beşeri imkanlarla hayata en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz,emek verdiğimiz öğrencilerimizi sevinçle, gururla ve iyi dileklerle uğurlamanın sevinci içerisinde olduklarını söyledi.

Emet Kaymakamı Hasan Çicek konuşmasında ülkemizin hedeflerini gerçeğe dönüştürmede özgüveni yüksek, zengin bir medeniyet birikimini temsil eden gençlere güvenlerinin tam olduğunu ifade etti. Zorlu fakat bir o kadarda keyifli bir eğitim döneminin geride bırakarak iş hayatında yoluna devam edecek öğrencilere başarılar diledi.

Meslek Yüksekokulumuz halk oyunları ekibinin gösterilerinin ardından son 3 dönem değerlendirmesine göre okul birincisi olan Kimya teknolojisi Programı öğrencisi Aysel İlgin mezuniyet kütüğüne künyesini çaktı ve Meslek Yüksekokulumuz birincisi Kimya Teknolojisi Programı öğrencisi, mezun öğrenciler adına bir konuşma gerçekleştirdi. Ardından ödül törenine geçildi.

Meslek Yüksekokulumuz birincisi Aysel İlgin'e başarı belgesini Emet Kaymakamımız Sayın Hasan Çiçek ,Meslek Yüksekokulumuz ikincisi Olcay Pekkal'a başarı belgesini Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Meslek Yüksekokulumuz üçüncüsü Hatice Baltak’a Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Vedat Bakır, Diğer dereceye girenlere Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan ve Meslek Yüksekokulu Sekreterimiz Ömer Büyük tarafından verildi. Programlarda dereceye giren öğrencilerin başarı belgeleri bölüm başkanı Öğretim elemanları tarafından takdim edildi.

Ayrıca 2021 Yılında Akademik Teşvik almaya hak kazanan Öğretim üyelerimiz Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Alp Arıcı ve Dr. Öğr. Üyesi Figen Karaferye, öğretim elemanlarımız Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Vedat Bakır ve Öğr. Gör. Dr. Rıdvan Sezgin'e ödülü AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Ciner verdi.

Mezuniyet törenimiz, fotoğraf çekimi, kep fırlatma töreni, mezuniyet pilavı ikramı ve müzik eğlence ile son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2022, Çarşamba