Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerimizin Teknik Gezisi

 

Meslek Yüksekokulumuz Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümü öğrencileri, Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Serkan YÜCEL nezaretinde 25 Aralık 2015 tarihinde “Hastane Yönetimi ve Organizasyonu I” ve “Sağlık Hizmetleri Yönetimi” dersleri kapsamında Kütahya il merkezinde bulunan D.P.Ü Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ziyarette bulundular.

D.P.Ü Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Ahmet ÇUKUR tarafından karşılanan öğrencilerimiz, 10’arli gruplar halinde idari birimleri (İdari büro, İstatistik birimi, Arşiv servisi, Ayniyat servisi, Bilgi İşlem servisi, Eğitim ve Ar-Ge birimi, Gelir servisi, Gider servisi, Hasta hakları birimi, Kalite birimi, Personel servisi, Personel Tahakkuk servisi, Satın Alma servisi) ziyaret ederek söz konusu birimlerdeki işleyiş hakkında yerinde bilgi alma imkanını yakaladılar. Yaklaşık 3 saat süren ziyaretin ardından, D.P.Ü Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Yönetici ve Hastane Başhekimi Doç. Dr. Fatih OĞHAN ve İdari ve mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Ahmet ÇUKUR öğrencilerimizin sorularını yanıtlayarak, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini ifade ettiler.

Teknik gezinin ardından Sera Alışveriş merkezinde birlikte akşam yemeği yiyen öğrencilerimiz, memnuniyetlerini dile getirirken, bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

 

Son Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2019, Pazartesi