Emet MYO Öğrencileri Dünyaca Ünlü Emetli Yazarla Çevrimiçi Buluştu

Emet Meslek Yükseokulu tarafından çevrimiçi olarak ''Gülten Dayıoğlu Emet MYO Öğrencileri ile Buluşuyor'' başlıklı söyleşi programı düzenlendi.

Kütahya’nın Emet ilçesi doğumlu olan ve dünyaca ünlü çocuk kitapları yazarı Gülten DAYIOĞLU ile söyleşi programı akademik , idari personel ve öğrencilerin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleştirildi. Programın moderatörlüğünü Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinden Duygu Özcan ve Abdullah Eruslu yaptı ve öğrencilerden gelen soruları Gülten Dayıoğlu'na iletti. Yazar Gülten Dayıoğlu, öğrencilerden yoğun olarak gelen soruları engin bilgi ve deneyimlerini samimi bir sohbetle birleştirerek, ayrıntılı bir şekilde cevapladı.Başarılı bir yazar olmak isteyen öğrencilere, ilk olarak bol bol kitap okumalarını , dünyaya gören gözlerle bakıp araştırmacı ve meraklı bir yaşam tarzı benimsemeleri gerektiğini tavsiye etti.

Başarının asla tesadüf olmadığını, hayatta başarının en büyük sırrının istikrarlı bir tutum göstererek çok çalışmak olduğunu ifade etti.

Son Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2021, Salı