Meslek Yüksekokulumuzda ‘‘Evlilik Öncesi Hayat Arkadaşımı Nasıl Seçerim Eğitimi‘‘ Düzenlendi

Tavşanlı Kaymakamlığı, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nde görevli  Psikolog Emine BİRAL tarafından 20.12.2023 tarihinde saat 15:30 'de Meslek Yüksekokulumuz Konferans  Salonunda, '' Evlilik Öncesi Hayat Arkadaşımı Nasıl Seçerim '' konulu eğitim düzenlendi.

Eğitim programına Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Vedat Bakır , Müdür Yrd. Öğr. Gör. Mehmet Kılıç , akademik  ve idari personeller ve çok sayıda  öğrenci katıldı. Eğitim programında; “Doğru Eş Seçiminde Belirleyici Olan Temel Unsurlar Nelerdir? Eş Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken Temel Unsurlar Nedir / Ne Olmalıdır? Kişinin Doğru Eş Seçtiğinden Emin Olmasını Kolaylaştırıcı Faktörler Nedir?” vb. konulara değinilerek evlilik kararı alınmadan önce; eş seçimi konusunda adayların bilinçli ve sağlıklı karalar almasını kolaylaştıracak etkenlere önem sırasına göre vurgu yapıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2023, Çarşamba