Emet MYO Öğrencilerimiz Ege Bölgesi Kariyer Fuarı‘ na (EGEKAF) Katıldı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Ege Üniversitesi ev sahipliğinde,  21-22 Mart 2022 tarihlerinde yapılan / düzenlenen Ege Bölgesi Kariyer Fuarı' na (EGEKAF) , Emet  MYO olarak öğretim elemanları ve öğrencilerimiz ile katıldı.Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz Kariyer Fuarı' na katılarak kariyer hedeflerini geliştirmek ve farklılaştırmak adına ilk adımı atmış oldular.

Meslek Yüksekokulu olarak bizlerin; geleceğin teknolojileri, Ar-Ge, inovasyon, temel bilimler, tarım, tarih, sanat, sosyal bilimler, spor ve diğer farklı alanlarda, gençlerimizin en güncel bilgi ve daha fazla deneyim ile mezun olarak ülkemizin nitelikli iş gücüne önemli katkılarının olmasını önemsediğimizi ifade ederken, Ege Bölgesi Kariyer Fuarı' nın ülkemizin ve gençlerimizin geleceği için oldukça faydalı olacağına inanıyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2022, Pazartesi