Meslek Yüksekokulumuz’da ‘‘Peygamberimizin Manevi Şahsiyeti Ve Getirdiği Müjdeler Konferansı

Meslek Yüksekokulumuz tarafından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) eski Genel Sekreteri  Miktat Bektaş'ın konuşmacı olarak katıldığı ''Peygamberimizin Manevi Şahsiyeti Ve Getirdiği Müjdeler'' konferansı düzenlendi.

Emet MYO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminere konuşmacı DPÜ eski Genel Sekreteri  Miktat Bektaş'ın yanı sıra MYO Müdürümüz Öğr. Gör. Vedat Bakır, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Vedat Çetin, Öğr. Gör. Serkan Yücel, Yüksekokul Sekterimiz Ömer Büyük  akademik ve idari personellerimiz, öğrencilerimiz ve davetliler katıldı.

Etkinlikte Peygamberimizin Manevi Şahsiyeti Ve Getirdiği Müjdeler  başlıklı bir sunum gerçekleştiren DPÜ eski Genel Sekreteri  Miktat Bektaş, konuşmasında peygamberimizin örnek hayatı ve islamiyet hakkında önemli bilgiler verdi

Konferans, , Plaket takdimi, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2022, Çarşamba