Mehmet Akif Ersoy ‘ un Dosdoğru Yürüyüşü Konulu Konfrerans

Mehmet Akif Ersoy ' un Dosdoğru Yürüyüşü Konulu Konfrerans Yapıldı

Milli Şair'imiz Mehmet Akif Ersoy'u Anma etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz Emet Meslek Yüksekokulu tarafından Akademik, İdari ve öğrencilerine yönelik Dr. Öğr. Üyesi Naim Sönmez' in sunumuyla çevrimiçi konferans yapıldı.
Dr. Öğr. Üyesi Naim Sönmez, Mehmet Akif Ersoy'un tarihimizdeki yeri ve önemini bir akış içerisinde ele aldığı konuşmasında şunları söyledi: "Mehmet Akif Ersoy'u okuması, verdiği sözleri tutması, sporculuğu, alçakgönüllülüğü ile birlikte dinine, diline bağlığı ile anmalı ve anlamalıyız. Mehmet Akif Ersoy hisli bir yazardı, duyduklarını ve hissettiklerini şiire yansıtarak kitaplara sığmayacak eserler kaleme aldı. Ömrü yokluğun gölgesinde mücadele ile gönül ve his zenginliğiyle geçmişti. Mücadele ruhunun yazdıklarına yansıması ile milli mücadele döneminde sözlerinin tesiri millet üzerinde arttı. Bu zenginlik milli mücadelenin resmi olduğunu söyledi.

Konferans teşekkür konuşmalarının ardından sona erdi.
Son Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2021, Cuma