Meslek Yüksekokulumuzda ‘‘Bilim Günü‘‘ Etkinliği Düzenlendi

Meslek Yüksekokulumuzda, Çocuk Gelişimi ve Kimya Teknolojisi Programları tarafından 26 Aralık 2023 salı günü saat 11:30 - 13:30 saatleri arasında, Meslek Yüksekokulumuz drama salonu ve kimya laboratuvarında Gazi Emet İlkokulu anasınıfından gelen çocuklar için ''Bilim Günü'' Etkinliği düzenlenmiştir.
 
Düzenlenen 'Bilim Günü' etkinliği, keşfetmeye ve öğrenmeye meraklı çocukların ilgi odağı olmuştur. Kimya Teknolojisi Programı, Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tuğba ALP ARICI ve öğrencileri ile birlikte yaptıkları deneylerden ve etkinliklerden oldukça keyif aldıkları gözlenen çocuklar güzel vakit geçirmişlerdir. Çocuk Gelişimi Programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Tuğba KANMAZ ve öğrencileri de, Meslek Yüksekokulumuz drama salonunda gezegenler ile ilgili film, bilmece, şarkılar, oyunlar gibi birçok aktivite ile anasınıfı çocuklarına bir dizi etkinlik sunmuşlardır.
 
Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Vedat BAKIR tarafından anasınıfı öğrencilerine ikramda bulunulmuştur. Gazi Emet İlkokulu müdürü İsmail TAVACI, anasınıfı öğretmenleri Necmiye BATIR, Özlem GÜRSOY ve çocuklara Meslek Yüksekokulumuzdaki Bilim Günü etkinliğine katılım gösterdikleri için teşekkür ederiz. Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından etkinlik sona ermiştir.
Son Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2023, Perşembe