Meslek Yükseokulumuzda Bağımlılıkla Mücadele Konusunda Farkındalık Çalışması

Bağımlıkla mücadele kapsamında, Meslek Yüksekokulumuz Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Böl. Bşk. Öğr. Gör. Zeliha EROL öncülüğünde Meslek Yüksekokulumuz kütüphane salonunda öğrencilerimizle bir araya gelindi.

Bu kapsamda; Meslek Yüksekokulumuzda öğrenim görmekte olan öğrencilerimiz bağımlıkla mücadele konularında fotoğraf, afiş ve bilgiler ekleyerek panolar düzenlediler. Meslek Yüksekokulumuzdaki öğrencilere bağımlıkla mücadele konularında eğitici konular ve bu kapsamda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Bağımlıklarıyla mücadele etmek isteyen öğrencilere ülkemizde bu konuda sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgiler verilerek  gerekli yönlendirmeler yapıldı.

Etkinlik öğrencilerimiz ve Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Nesrin AÇIKGÖZ ve Yüksekokul Sekreterimiz Ömer BÜYÜK ile beraber fotoğraf çekimi ve iyi dilekler dilenerek son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2024, Çarşamba