Meslek Yüksekokulumuzda Tutum Ve Yerli Malları Haftası Nedeniyle Etkinlik Düzenlendi.

12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Tutum Yatırım Ve Yerli Malları Haftası ülkemizde uzun yıllardır kutlanan, yerli malını almayı ve tutumlu olmayı teşvik eden önemli bir etkinliktir. Bu bağlamda, Meslek Yüksekokulumuz Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölüm Başkanı ve aynı zamanda Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Serkan Yücel’in öncülüğünde düzenlenen etkinlik 14 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve yerli malı kullanmanın öneminin vurgulandığı bu haftada,  Meslek Yüksekokulumuz Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümü öğrencilerimizin kısıtlı imkânları olmalarına rağmen kendi el emekleri ile hazırladıkları yiyecek ve içeceklerden oluşan ürünlerin yer aldığı yerli malı sofrası renkli görüntülere sahne oldu.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürümüz Öğr. Gör. Vedat Bakır, yerli malı kullanmanın ve sahip çıkmanın bilinçli yurttaş olmak adına oldukça önemli olduğunu belirttiği konuşmasının devamında başta, Öğr. Gör. Serkan Yücel’e ve emekleri ile sofrayı donatan öğrencilerimize teşekkür ederek, 02 Ocak’ta başlayacak olan final sınavlarında öğrencilerimize başarılar diledi.

Daha sonra söz alan Öğr. Gör. Serkan Yücel ise; Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıllarda ara vermek zorunda kaldığımız bu güzel ve anlamlı etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan Müdürümüz Sayın Öğr. Gör. Vedat Bakır’a, Yüksekokul Sekreterimiz Sayın Ömer Büyük’e, Dr. Öğr. Üyesi Sayın Figen Karaferye’ye, Öğr. Gör. Sayın Nesrin Açıkgöz’e, Öğr. Gör. Sayın İbrahim Halil Saraç’a, Öğr. Gör. Sayın Mehmet Kılıç’a ve idari personellerimize teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2022, Perşembe