DPÜ Emet MYO‘da Görev Değişimi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Emet Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini, Dr. Öğr. Üyesi Uğur Saylan düzenlenen törenle Öğr. Gör. Vedat Bakır’a devretti.

Müdürlük makamında, Korona virüs önlemleri kapsamında sınırlı sayıda personelin katıldığı ve sosyal mesafe kuralına uyularak gerçekleştirilen törenle müdürlük görevini devralan Öğr. Gör. Vedat BAKIR, öncelikle kendisini Emet MYO Müdürlüğü gibi önemli bir göreve layık gören Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal’a teşekkür ederek, görev değişiminin bir bayrak yarışı olduğunu ve bu bayrağı daha ileri taşımanın temel bir görev olduğunu belirterek ekip ruhunun önemini vurguladı.

Ayrıca Bakır, proje tabanlı çalışmaların yürütüleceğini; Avrupa Birliği Projeleri, Zafer Kalkınma Ajansı Projeleri,  Gençlik ve Spor Bakanlığı Projeleri ve diğer yerel kamu kurum ve kuruluşların da desteğini alarak mevcut bölümlerin kalitesini bir adım ileri taşımak için bütün güçleriyle çalışacaklarını belirtti. Bu doğrultuda, akademik ve idari personelimiz ile birlikte çalışmaya- üretmeye öncülük eden nitelikli bilimsel araştırmalar ışığında yeterli bilgi, beceri ve donanıma sahip bireyler yetiştirmenin öncelikli hedefleri olduğunu ifade etti. Bunun yanında bölge halkı ve diğer paydaşlarla iyi düzeyde iletişim ve işbirliği içinde olacaklarını belirterek kalite standartlarını yükseltmek için gayret ve tevazu ile çalışacaklarını ifade etti.

Öğr. Gör. Vedat Bakır,  Dr. Öğr. Üyesi Uğur Saylan’a el yapımı çini tabak hediye ederek yaptığı hizmetler için teşekkür etti. Saylan, Bakır’a yeni görevinde başarılar diledi.

Son Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2020, Çarşamba