Emet MYO İftar Yemeğinde Buluştu

Hoşgörü ve paylaşmanın ayı olan Ramazan ayının sevincine ortak olma adına Emet Meslek Yüksekokulunda iftar programı düzenlendi.

Program Emet Myo Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan BİRCAN öncülüğünde, idari kadro, öğretim görevlileri ve idari personel ile ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

İftar yemeğinde MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan BİRCAN; “Öncelikle yoğun bir yılı başarıyla geride bırakmanın verdiği haklı gurur neticesinde hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Rahmet ve bereket ayı olan ramazan ayının hepimize hayırlar getirmesini diliyorum. Okulumuz Öğretim Görevlisi Kadrosuna yeni atanan Öğr. Gör. Gencer SÜMBÜL ile Öğr. Gör. Tamer BAYRAM’a da okulumuza tekrardan hoş geldiniz diyor ve okulumuz ile beraber akademik olarak büyük başarılara imza atmanızı diliyorum.” diyerek kısa bir konuşma yaptı.  İftar yemeği ile başlayan program, yemek sonrası çay eşliğinde yapılan muhabbet ile sona erdi.