Emet Kaymakamı Hasan ÇİÇEK’den, Meslek Yüksekokulumuza Nezaket Ziyareti

         Kaymakam Hasan ÇİÇEK, Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Uğur SAYLAN ve bölüm başkanları tarafından karşılanan Kaymakam ÇİÇEK, eğitim-öğretim faaliyetleri ve okulun genel durumu hakkında bilgiler aldı, çalışmalarında başarılar diledi.

        Toplantı salonunda Müdür ve bölüm başkanları ile bir araya gelen ÇİÇEK’e Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Mehmet KILIÇ tarafından okulumuz hakkında bilgilerin yer aldığı slayt sunumu gerçekleştirildi. Toplantı sonunda sınıf ziyaretinde de bulunan ÇİÇEK, öğrencilere hitaben yapmış olduğu konuşmada; “Bu ziyaretimizin ana sebebi, sizlerle etkili bir iletişim sağlamak, eğitim ve öğretime odaklanmanızda motivasyonunuzu artırmak, sorun ve taleplerinizi dinleyerek, çözüm yollarını saptamaktır. Sizler bize ailelerinizin birer emanetisiniz. İlçemizin tanıtımı noktasında da memleketlerinize gittiğinizde birer turizm elçimiz olacaksınız. Bütün çabamız İlçemizden güzel izlerle ayrılmanızı ve istikbâlinizin inşasına katkıda bulunmayı sağlamaktır. Eğitim ve öğretim hayat boyu sürdürülmesi gereken, olmazsa olmazımızdır. Sürekli gelişen bir dünyada, özellikle bilim ve teknoloji alanında kendimizi geliştirmemiz zorunludur. Geleceğimizin teminatı olan sizler, ufkunuzu geniş ve hedeflerinizi yüksek tutarak, bu anlamda büyük gayret sarfetmelisiniz. Kaymakamlık olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim.” dedi.

        Öğrencilerimiz, Kaymakam Hasan ÇİÇEK’e yapılan ziyaretten ve destek sözlerinden dolayı teşekkür etti. Daha sonra Kaymakam ÇİÇEK, okulumuzda yer alan öğrencilerimize ait kabartma sanatı kullanılarak yapılan çalışmaları teker teker inceleyip, bu güzel çalışmalarından dolayı Yüksekokul Müdürümüz SAYLAN’ı ve  eser sahiplerini tebrik etti.

        Ziyaretin sonunda, Meslek Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Uğur SAYLAN İlçemiz Kaymakamı Hasan ÇİÇEK’e, ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini sundu ve ÇİÇEK’i bir kez daha Yüksekokulumuza davet etti.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2019, Pazartesi