Meslek Yüksekokulu Müdürümüzden Seminer

Meslek yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan BİRCAN tarafından 25 Kasım 2015 tarihinde Emet Sağlık Meslek Lisesinde “Meslek Seçimi ve Üniversite Sonrası Kariyer” konulu seminer verildi.

Üniversiteye hazırlanan öğrencilerin hedeflerini belirlemeleri gerektiğini işaret eden Yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan BİRCAN, “Hedefleriniz ve ideallerinizi gerçekleştirmek için üniversiteye giderek; ailenize ve topluma yararlı birer insan olmayı hedef edinin” dedi.

Öğrencilerin zamanlarını çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini kaydeden Yrd. Doç. Dr. Hasan BİRCAN, zamanı hedeflenen puan doğrultusunda çalışarak geçirmelerini öğütledi.

Yrd. Doç. Dr. Hasan BİRCAN, “Kendinizi tanıdığınızda hangi mesleklere daha yatkın olabileceğiniz konusunda  fikir edinebilirsiniz. Meslek seçimi ömür boyu yaşantılarınızı şekillendirecek ve sadece sizi değil; çocuklarınızın ve ailenizin hayatını etkileyecek bir seçimdir. Bu nedenle doğru seçimler yapmak çok önemlidir” şeklinde konuştu.

Emet Sağlık Meslek Lisesi Yönetimi soru-cevap bölümünün sonunda Emet Sağlık Meslek Lisesi Yönetimi  Emet MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan BİRCAN’a teşekkürlerini ilettiler.

 

 

Son Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2019, Pazartesi