Emet Meslek Yüksekokulu İdaresi ve Bölüm Temsilcilerinden Polise Taziye ve Destek Ziyareti

 

19.12.2016 Çarşamba günü saat 14:30’da Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulu İdaresi ve Bölüm Temsilcileri İstanbul Beşiktaş'taki hain terör saldırısı sebebiyle Emet İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek destek verdi.

Emet İlçe Emniyet Müdürü Mesut Keyfli  ve görevli polislerle görüşerek taziye dileklerini ileten Emet Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Bircan, Müdür yardımcısı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Rıdvan Sezgin, Müdür Yardımcısı Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Uğur Saylan, Yüksekokul Sekreteri Ömer Büyük ve Bölüm Temsilcileri hain saldırıyı kınayarak şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.

Emet Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Bircan, "Başımız sağolsun. Üniversite ve üniversite gençliği olarak her zaman arkanızdayız. Yanınızdayız. Destekçiniz. Allah böyle bir acı daha göstermesin. Polislik zor bir meslek. Herkesin canı, namusu, emniyeti sizin sorumluluğunuzda. Zor bir süreç içimiz kan ağlıyor. Mutlaka bunun hesabı sorulacaktır. Bunlar bizim birlik ve dirliğimizi bozamayacaklar. Daha çok kenetleniyoruz" dedi.

Emet İlçe Emniyet Müdürü Mesut Keyfli    ise Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulu İdaresi ve Bölüm Temsilcilerinin gösterdikleri duyarlı davranışlarından dolayı tebrik etti.

Ziyaret sırasında zaman zaman duygusal anlar da yaşandı. Emniyet Müdürü Aydoğdu, gerçekleştirdikleri anlamlı ziyaretten dolayı Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulu İdaresi ve Bölüm Temsilcilerine teşekkür etti.

 

Son Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2016, Çarşamba