Farkındalık Seminerleri

Üniversitemiz Mediko personelleri Uzm.Psk Eren Tuncay, Uzm. Hemşire Hatice Erkun Dolker, Hemşire Neslihan Göçmez ve Ebe Gülşah Saçmacılar tarafından 2023-2024 Bahar döneminde hem merkez birimlerde hem ilçe birimlerinde belirli konularda farkındalık yaratmak amacıyla çeşitli seminerler düzenlenecektir. Seminerlerin amacı; üniversite öğrencilerimizin ve personellerimizin ruhsal, fiziksel, sosyal, toplumsal alanlardaki çeşitli konularda yeni bilgileri edinmesi ve bu bilgiler ışığında farkındalık seviyelerinin artırılmasıdır. Seminerler aracılığıyla hedeflenen farkındalık gelişimi sayesinde bu alanlarda karşılaşılan sorunlara yönelik çözüm odaklı bir bakış açısı oluşması ve Mediko birimi tarafından alınabilecek hizmetlerin tanıtılması da seminer programının hedeflerinden bir diğeridir. Bu kapsamda 28.02.2024-29.05.2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan seminerlere üniversite öğrencilerimiz ve personellerimiz davetlidir.

ETKİNLİK TAKVİMİ İÇİN

05 Mart 2024, Salı / 143 defa okundu.