Maliye ve Dış Ticaret Bölümü öğrencilerine Bankacılıkta Kariyer Planlaması Konferansı gerçekleştirildi.

Emet Meslek Yüksekokulunda 28.12.2016 Çarşamba günü saat 14:00 de Emet Meslek Yüksekokulu Amfisinde Maliye Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Reşat KIRMIZI ve Dış Ticaret Bölüm Başkanı Öğr. Gör.  Tuğba ALP’in organizasyonu ile Maliye ve Dış Ticaret bölümü öğrencilerine “Bankacılıkta Kariyer Planlaması” adlı konferans gerçekleştirildi. Konferansa Ziraat Bankası müdürü Hatice DOĞDU ve Ziraat Bankası çalışanlarından Hayrettin KURTULUŞ ile Aydın ZENGİN konuşmacı olarak katıldılar.

Konferansın ilk bölümünde Ziraat Bankası müdürü Sayın Hatice DOĞDU bankacılık sektörü, bankacılık faaliyetleri, bankalarda istihdam olanakları ve aranılan personel nitelikleri, üniversite öğrencilerinin yararlanabileceği bankkart ile kredi kartı kullanımı, bir öğrencinin kendi bütçesini nasıl yönetmesi gerektiği konularında ve kendi tecrübelerinden Maliye Programı ve Dış Ticaret Programı öğrencilerine bilgiler verdiler.

Konferansın son bölümü ise soru ve cevap şeklinde geçti.

Konferans, Emet Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Yrd. Doç. Dr. Hasan BİRCAN’ ın hediye takdimi ve öğrencilere teşekkürleri ile sonlandı.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2016, Cuma