Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Emet ve Hisarcık meslek yüksekokullarımıza ziyaretlerde bulundu.

Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak'ın akademik birimlerimize ziyaretleri devam ediyor.

Emet ve Hisarcık meslek yüksekokullarımıza ziyarette bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, burada personelimizle yaptığı toplantılarda yönetim ilkelerini kaliteli akademik, sanatsal ve sportif üretim, eğitim ve öğretime katkı, paydaşlarımıza katkı, toplumu aydınlatma ve eğitimci kimliği dışındaki tüm aidiyetleri üniversite kapısının dışarısında bırakma olarak sıraladıktan sonra konuşmasına şöyle devam etti:

Bizim temel amaçlarımızdan en önemlisi kaliteli eğitim. Bunun için de elimizden geleni yapmalıyız. Akademik ve idari personel ayırt etmeden hepimiz burada bir saatin dişlileri gibiyiz. Tüm personelimiz öncelikle asli işine odaklanacak. Akademik yükseltme kriterlerimiz var. Bunlar uygulanacak ama benim de kriterlerim var. Tüm akademisyenlerimiz akademik teşvik alacaklar, bunun için çaba gösterecekler. Yükseltme ölçütlerinde akademik teşvik her zaman çok önemli bir ölçüt olacak. Rekabetimiz de tatlı olacak. Arkadaşınız bir makale yazdıysa sizin hedefiniz iki makale olmalı. Arkadaşlarımıza hasetle değil, gıptayla bakacağız.

“DERS İÇERİKLERİ KALİTELİ VE GÜNCEL OLMAK ZORUNDA”

Meslek yüksekokullarımızda temel işimiz eğitim ve öğretim. Buradaki eğitimde kaliteden ödün vermeyeceğiz. Bugünün öğrencileri bilgiye sahip olarak karşımıza geliyorlar. Yanlış bilgiyi ise hemen tespit ediyorlar. Öğrencilere sunulacak eğitim programları kaliteli ve güncel olmak zorunda. Ders içeriklerinin güncellenmesi için akademik kurullar sürekli toplanacak ve gerekli kararları alıp şeffaf olarak uygulayacaklar.

Rektörümüz konuşmanın ardından birim yöneticilerinden ve personelimizden çalışma alanları ve birimde yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı. Ardından meslek yüksekokullarımızın binalarındaki eğitim alanlarını, konferans salonlarını ve laboratuvarları inceledi.

Son Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2023, Cuma