Emet MYO Maliye Bölümü Öğrencileri Vize Haftası Öncesi Doyasıya Eğlendiler.

Meslek Yüksekokulumuz Maliye Programı öğrencileri, Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Reşat KIRMIZI’nın organizasyonu ile 25 Mart 2017 Cumartesi günü Emet Tahtalı piknik alanında mangal partisi düzenledi. ‘’Vize Öncesi Moral Ve Motivasyon’’ adı ile geleneksel hale gelen organizasyon, öğrencilerin yoğun ilgisi ile gerçekleşti.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Hasan BİRCAN ve Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Rıdvan SEZGİN’in de katıldığı organizasyonda, öğrenciler doyasıya eğlenerek vize haftası öncesi moral ve motivasyon depoladılar.

Organizasyonda çeşitli yarışmalar ve oyunlar oynandı. Bol bol hatıra fotoğrafı çekilen öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.  Gerçekleşen etkinlikten memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler; kaynaşmanın, birlik ve beraberliğin pekişmesi noktasında güzel bir gün geçirdiklerini ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür ettiler. Biz de yoğun ilgilerinden dolayı öğrencilerimize teşekkür ediyor, sınavlarında başarılar diliyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2017, Çarşamba