MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ YÖNETİM VE ORGANİZASYON BÖLÜMÜ, SAĞLIK KURUMLARI İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI‘NDAN “HASTANE YÖNETİMİ VE ORGANİZASYONU II“ DERSİ KAPSAMINDA TEKNİK GEZİ

Meslek Yüksekokulumuz Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümü öğrencileri, Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Serkan Yücel ve Öğr. Gör.  Tamer Bayram nezaretinde 29 Mayıs 2024 tarihinde “Hastane Yönetimi ve Organizasyonu II” dersi kapsamında Emet ilçe merkezinde bulunan Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesi’ne ziyarette bulundular.

Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesi Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Ali Ayan tarafından karşılanan öğrencilerimiz, idari birimleri (İdari büro, İstatistik birimi, Arşiv servisi, Ayniyat servisi, Bilgi İşlem servisi, Eğitim ve Ar-Ge birimi, Gelir servisi, Gider servisi, Hasta hakları birimi, Kalite birimi, Personel servisi, Personel Tahakkuk servisi, Satın Alma servisi) ziyaret ederek söz konusu birimlerdeki işleyiş hakkında yerinde bilgi alma imkânını yakaladılar. Ziyaretin ardından, Emet Dr.Fazıl Doğan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Muhammet Esat Demirel ve Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Yağmur Ay öğrencilerimizin sorularını yanıtlayarak, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini ifade ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2024, Pazartesi