DPÜ EMET MYO‘DA AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ

Emet Meslek Yüksekokulu'muz ve Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Afet Farkındalık Eğitimi düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuz Konfrerans salonunda gerçekleştirilen, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Böl. Bşk. Öğr. Gör. Zeliha Erol'un moderatörlüğünü yaptığı eğitime, konuşmacılar Kütahya İl Afet ve Acil Durum Eğitim Şube Müdürlüğü'nden AFAD Eğitim Uzmanı Erdal Bölük ile AFAD Eğitmeni Ercüment Kök'ün yanı sıra Emet MYO Müdür Yrd. Öğr. Gör. Mehmet Kılıç, akademik ve idari personellerimiz, öğrencilerimiz ve davetliler katıldı.

AFAD Eğitim Uzmanı Erdal Bölük ile AFAD Eğitmeni Ercüment Kök tarafından, “Afetler öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gerekenler konusunda bilgi verildi; afetlerde nasıl güvenli bir şekilde hareket edecekleri, temel ilk yardım bilgileri ve afet öncesi hazırlıklar hakkında pratik bilgiler aktarıldı. Ayrıca, afet anında nasıl acil durum planı yapacakları ve gerektiğinde nasıl yardım isteyecekleri konularında da bilinçlendirme yapıldı. AFAD Gönüllülük Sistemi ve AFAD Acil Mobil Uygulaması Hakkında Öğrencilere Bilgi Verildi.

Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yrd. Öğr. Gör. Mehmet Kılıç tarafından, AFAD Eğitim Uzmanı AFAD Eğitmeni Ercüment Kök ve Meslek Yüksekokulumuz Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Böl. Bşk. Zeliha EROL tarafından AFAD Eğitim Uzmanı Erdal Bölük'e katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

Eğitim, konuşmacıların öğrencilerimizin sorularını yanıtlaması ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2024, Salı