Faaliyetler
Emet MYO’da Öğrencilerin El Emeği Ürünleriyle Yerli Malı Etkinliği Düzenlendi
- Ana Sayfa
- Faaliyetler
- 2025-2026 Yılı Etkinlikleri / Emet MYO’da Öğrencilerin El Emeği Ürünleriyle Yerli Malı Etkinliği Düzenlendi
12–18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Tutum, Yatırım ve Yerli Malları Haftası, ülkemizde uzun yıllardır kutlanan; yerli malını almayı ve tutumlu olmayı teşvik eden önemli bir etkinliktir. Bu bağlamda, Meslek Yüksekokulumuzda uzun yıllardır bu bilinci hatırlatmak amacıyla yapılan ve gelenekselleşen etkinlik, 17 Aralık 2025 Çarşamba günü, okulumuzda akademik ve idari personelin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
Tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve yerli malı kullanmanın öneminin vurgulandığı bu hafta kapsamında; Meslek Yüksekokulumuz Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Serkan Yücel’in öncülüğünde, öğrencilerimizin kendi el emekleriyle hazırladıkları yiyecek ve içeceklerden oluşan ürünlerin yer aldığı yerli malı sofrası, renkli görüntülere sahne oldu.
Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mesut Yazıcı, yerli malı kullanmanın ve sahip çıkmanın bilinçli bir yurttaş olma adına son derece önemli olduğunu belirttiği konuşmasının devamında; başta Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Serkan Yücel olmak üzere, emekleriyle sofrayı donatan tüm öğrencilerimize teşekkür etti.
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)