Meslek Yüksekokulumuzda Yerli Malı Haftası etkinliği düzenlendi.

12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinlikleri kapsamında Meslek Yüksekokulumuz Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümünün düzenlemiş olduğu etkinlik 18 Aralık tarihinde düzenlendi.

Tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve yerli malı kullanmanın öneminin vurgulandığı bu haftada,  Meslek Yüksekokulumuz Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümü öğrencilerimizin kendi el emekleri ile hazırladıkları yiyecek ve içeceklerden oluşan ürünlerin yer aldığı yerli malı sofrası renkli görüntülere sahne oldu.

Akademik ve idari personelin de yoğun katılımının gerçekleştiği etkinlik kapsamında konuşan Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Bircan, yerli malı kullanmanın ve sahip çıkmanın bilinçli yurttaş olmak adına oldukça önemli olduğunu belirttiği konuşmasının devamında başta Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Serkan Yücel’e ve emekleri ile sofrayı donatan öğrencilerimize teşekkür etti.