Meslek Yüksekokulumuzdan Emet Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ceyhan’a “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Vedat Bakır, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Vedat Çetin, Meslek Yüksekokulu Sekreterimiz Ömer Büyük, Emet Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın yeni başkanı olarak seçilen Ali Ceyhan’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan seçim sonucunda oda başkanlığına seçilen Ali Ceyhan’ı makamında ziyaret eden Meslek Yüksekokulu heyetimiz Başkan Ceyhan’a tebrik ve başarı dileklerini iletti. Oda Başkanı Ali Ceyhan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iyi dilek ve temennilerden ötürü teşekkürlerini iletti.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2022, Salı