Meslek Yüksekokulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası Dolayısıyla “Peygamberimiz ve Gençlik” Konulu Konferans Düzenlendi

Mevlid-İ Nebi Haftası dolayısıyla Meslek Yüksekokulumuz ve Emet Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü işbirliği ile, Meslek Yüksekokulumuz konferans salonunda 11 Ekim 2023 tarihinde “Peygamberimiz ve Gençlik” konulu konferans düzenlendi.

Konferansa, Emet Kaymakamı, Daire Amirleri, Siyasi Parti ve Stk Temsilcileri, çok sayıda davetli, MYO öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz katıldı.

Yoğum katılımın olduğu program; İstiklal Marşı'nın okunması, saygı duruşu, Kur'an tilaveti, Emet İlçe Müftüsü İsmail ÇINAR'ın “Peygamberimiz ve Gençlik” konulu konferans konuşması, kaside , dua, çekiliş ve  davetlilere pilav ikramının ardından sona erdi.

Ayrıca; Programın sonunda katkılarından dolayı  ve günün anlam ve önemine binaen Emet İlçe Kaymakamı Furkan SEYMAN tarafından Emet İlçe Müftüsü İsmail ÇINAR'a ve Emet Diyanet Gençlik Koordinatörü Süleyman AYDIN tarafından Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Vedat BAKIR' a plaket takdim edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2023, Çarşamba