Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (Dpü) Rektörümüz Kâzım Uysal‘a Ziyaret

Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Vedat Bakır ve AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Ciner'den oluşan heyet 17.06.2022 tarihinde Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal’ı rektörlük makamında ziyaret etti.

Ziyarette Emet Meslek Yüksekokulu ile ilgili talepler ve projeler hakkında istişarelerde bulunuldu. MYO Müdürümüz Öğr.Gör. Vedat Bakır yaptığı açıklamada, Emet Meslek Yüksekokuluna desteklerinin devam edeceğini bildiren Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan ve AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Ciner’e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Rektör Kâzım Uysal ise Başkan Doğan, MYO Müdürü Öğr. Gör. Vedat Bakır ve AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Ciner'den oluşan heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Son Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2022, Pazartesi