İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı Öğrenimi Talebinden Vazgeçen Öğrenciler İçin Bilgilendirme

2024-2025 Eğitim öğretim yılında üniversitemize E-devlet üzerinden ilk defa kayıt yaptırarak İngilizce hazırlık sınıfı okumak istediğini belirten öğrencilerden talebini iptal ettirmek isteyenlerin en geç 25 Eylül 2024 tarihine kadar isteğe bağlı hazırlık sınıfı iptal dilekçesi vermek üzere Yabancı Diller Yüksekokulu Öğrenci İşlerine ulaşmaları gerekmektedir.

Yüksekokumuz Öğrenci İşleri Birimi İletişim Numaraları: 0274 443 75 10 - 0274 443 75 15

Yüksekokumuz Öğrenci İşleri Birimi E- Posta Adresleri: gokhan.bacak@dpu.edu.tr - aziz.cengiz@dpu.edu.tr

• İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı Başvurusunun İptaline İlişkin Dilekçe Örneği için TIKLAYINIZ.
  • İmzasız gönderilen dilekçeler, dikkate alınmayacaktır.
  • Dilekçe, Yüksekokulumuza şahsen gelerek  ve / veya faks – mail yolu ile iletilebilir.
  • İsteğe Bağlı Başvurunuzu iptal etme talebinizin olması halinde mutlaka dilekçenizi iletiniz.
  • Hazırlık başvurusunu iptal ettirmek üzere dilekçesini ileten öğrencilerin web sitemizde yayımlanacak olan  2024-2025 İsteğe Bağlı Hazırlık Başvuru Sonucu duyurusunu kontrol etmeleri tavsiye edilmektedir.
17 Eylül 2024, Salı / 79 defa okundu.