Meslek Yüksekokulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Meslek Yüksekokulumuzda 11.06.2024 tarihinde 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreni düzenlendi.

Mezuniyet törenimize, Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Süleyman Kızıltoprak , Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ayhan Kahraman, Emet Kaymakamımız Sayın  Furkan Seyman, Emet Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Koca, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Sayın Vedat Bakır, Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcıları, Bölüm Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Meslek Yüksekokulumuz akademik ve  idari personeli ile öğrenci aile ve yakınları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşan Emet MYO Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Sayın Vedat Bakır, Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Süleyman Kızıltoprak , İlçe Kaymakamımız Sayın Furkan Seyman konuşmalarında; öğrencileri tebrik edip, başarılarının devamı dileyerek, öğrencileri hayatta başarılı kılacak tavsiyelerde bulundular.

Mezun öğrenciler adına konuşan okul birincisi, Sosyal Hizmetler Programı öğrencimiz Elifnur Geliş, okulda geçen iki yılı ile mezuniyet duygularını dile getirdiği konuşmasında, başta aileleri olmak üzere mezuniyetlerinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere plaketleri protokol mensupları tarafından verildi. Mezuniyet töreni, Halk Oyunları Gösterisi, öğrencilerin kep atmaları, ve mezuniyet pilavı ikramının ardından sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2024, Çarşamba